sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Обавештење о распусту

Драги ученици родитељи, Обавештавамо вас да је Кризни штаб за сузбијање заразне болести Ковид-19, на седници одржаној 4. новембра 2021. године донео следећу одлуку: Распуст за ученике траје од 8. до 12. новембра 2021. године, а први наставни дан је 15. новембар 2021. године. Смена је поподневна. О моделу наставе и осталим битним информацијама бећете накнадно обавештени. Пријатан јесењи распуст и добар одмор пред ново тромесечје желе вам наствници Прве нишке гимназије „Стеван Сремац“ и директорка школе, Јелена Милошевић

by

ТАКМИЧЕЊЕ У БЕСЕДНИШТВУ

Прва нишка гимназија Стеван Сремац у оквиру обележавања Дана школе и ове школске године организује Такмичење у беседништву које се традиционално одржава месеца новембра. Позивамо све заинтересоване ученике средњих школа и студенте универзитета да се јаве на конкурс писаном беседом на тему: Образовање је златни кључ слободе!

by

Oрганизацији рада школе од 1.11.2021. године

Поштовани родитељи и драги ученици, И наредне недеље од понедељка 1.11.2021. настава ће се изводити по другом, комбинованом моделу. Група А доћи ће у школу у понедељак, среду и петак, а група Б у уторак и четвртак. Смена је поподневна.

by

Oрганизацији рада школе од 25.10.2021. године

Поштовани родитељи и ученици, По Допису у прилогу,од понедељка, 25.10.2021. године Прва нишка гимназија "Стеван Сремац" прелази на ДРУГИ модел наставе- комбинована настава. Група Б долази у школу у понедељак, среду, петак. Група А долази у школу у уторак и четвртак. Смена је преподневна. Часови трају 45 минута.

by

Литерарни конкурс за Дан школе 2021.

Драге ученице и драги ученици Прве нишке гимназије "Стеван Сремац", Поводом Дана школе 2021. године Литерарна секција наше школе расписује литерарни конкурс. Рок за предају радова је 10. 11. 2021. Заинтересовани ученици Прве нишке гимназије "Стеван Сремац" би требало да напишу песму или кратку причу на неку од понуђених тема.

by

Oрганизацији рада школе од 18.10.2021. године

Поштовани родитељи и ученици, Прва нишка гимназија "Стеван Сремац" ће и наредне недеље ићи по првом моделу - сви ученици долазе у школу. Смена је поподневна, часови трају 45 минута.

Претражите вести

Гимназија Стеван Сремац

Адреса: Вожда Карађорђа 27, 18105 Ниш

Телефон: +381 18 527 622

Емаил: prvaniskagimnazija@sremac.edu.rs

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %