sort proizvodi

DOGAĐAJI

by

Дан отворених врата Прве нишке гимназије „Стеван Сремац“, уторак 19.03. од 16 до 19 часова

Дан отворених врата Прве нишке гимназије „Стеван Сремац“ уторак 19. март, од 16 до 19 часова Драги ученици 7. и 8. разреда ОШ и поштовани родитељи, Обавештавамо вас да ће у уторак 19. марта у периоду од 16 до 19 часова у Првој нишкој гимназији „Стеван Сремац“ бити организован Дан отворених врата за специјализована одељења.

by

Свечана академија поводом 145 година рада Прве нишке гимназије

145 година стварамо бољи свет!

by

Пројекат филмских радионица „оФИЛМи се“

Ове школске године, у оквиру редовних часова предмета Сценске уметности и Аудио-визуелне уметности, ученици III/4 стичу додатна знања из области филма, кроз предавања, презентације и реализацију филмских вежби током тромесечних филмских радионица. Пројекат ”оФИЛМи се” изводи се по идеји и у вођству Радионице Интеграције из Београда, у сарадњи са школом и уз подршку Министарства културе Републике Србије.

by

Такмичење у беседништву 2023

Прва нишка гимназија Стеван Сремац у сарадњи са Градском општином Медијана ОРГАНИЗУЈЕ ТАКМИЧЕЊЕ У БЕСЕДНИШТВУ И да није било опраштања и заборава, неправда би прекрила свет и створила од њега прави пакао Иво Андрић Обележавање 145. годишњице постојања Прве нишке гимназије Стеван Сремац, уз подсећање да је великан и нобеловац Иво Андрић посетио нашу школу далеке 1968. године, прилика је за ученике и студенте да, негујући лепу реч, испоље своју индивидуалност, знање и креативност у заступању идеала правде у најширем смислу те речи. Праведнији свет увек је, уједно, и бољи свет.

by

Прилог о нашој школи

...

by

U organizaciji Ryco Superschools održan je trening za nastavnike 100 srednjih škola iz regiona koje će učestvovati u programu razmene učenika. Trening je organizovan u Bečićima od 19.2. do 22.2.2023.godine. Ovo je bila prilika da se predstavnici izabranih škola sastanu, upoznaju, i međusobno sarađuju kako bi uspešno radili na planiranju i sprovođenju razmena učenika. Našu školu je predstavljala Daniela Stanković, nastavnica engleskog jezika i koordinator Tima za projekte. Prva niška gimnazija „Stevan Sremac“ je jedna od trideset škola iz Srbije koja će učestvovati u drugom ciklusu regionalnog programa razmene učenika Superškole Ryco. Naš partner u projektu „LET’S kNIT OUR YOUTH” je mešovita srednja škola „25.maj“ iz Tuzija u Crnoj Gori. Aktivnosti RYCO Superschools možete pratiti preko društvenih mreža: • Facebook: Regional Youth Cooperation Office – RYCO (www.facebook.com/RYCOWB) • Twitter: RYCO Western Balkans (www.twitter.com/RYCOwb) • Instagram: RYCO Western Balkans (www.instagram.com/rycowb)

Гимназија Стеван Сремац

Адреса: Вожда Карађорђа 27, 18105 Ниш

Телефон: +381 18 527 622

Емаил: prvaniskagimnazija@sremac.edu.rs

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %