sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Упис 2024: Пријемни испити за специјализована одељења – Пријављивање од 15. до 22. априла

Драги ученици и поштовани родитељи, У складу са Календаром активности за спровођење завршног испита на крају основног образовања и васпитања за школску 2023/2024. годину и уписа ученика у средњу школу за школску 2024/2025. годину

by

Дан отворених врата Прве нишке гимназије „Стеван Сремац“, уторак 19.03. од 16 до 19 часова

Дан отворених врата Прве нишке гимназије „Стеван Сремац“ уторак 19. март, од 16 до 19 часова Драги ученици 7. и 8. разреда ОШ и поштовани родитељи, Обавештавамо вас да ће у уторак 19. марта у периоду од 16 до 19 часова у Првој нишкој гимназији „Стеван Сремац“ бити организован Дан отворених врата за специјализована одељења.

by

Распоред припремне наставе за специјализована одељења: март-април 2024.

Распоред припремне наставе за специјализована одељења

by

ПНГ Стеван Сремац - Упис 2024.

Драги ученици и поштовани родитељи, Обавештавамо вас да Прва нишка гимназија „Стеван Сремац“ наредне школске године уписује: - 1 одељење филолошке гимназије (24 ученика) – специјализовано, - 1 географско-историјско одељење (20 ученика) – специјализовано, - 1 сценско и аудио-визуелно одељење (20 ученика) – специјализовано, - 3 одељења друштвено-језичког смера (90 ученика), - 2 одељења природно-математичког смера (60 ученика).

by

Свечана академија поводом 145 година рада Прве нишке гимназије

145 година стварамо бољи свет!

by

Пројекат филмских радионица „оФИЛМи се“

Ове школске године, у оквиру редовних часова предмета Сценске уметности и Аудио-визуелне уметности, ученици III/4 стичу додатна знања из области филма, кроз предавања, презентације и реализацију филмских вежби током тромесечних филмских радионица. Пројекат ”оФИЛМи се” изводи се по идеји и у вођству Радионице Интеграције из Београда, у сарадњи са школом и уз подршку Министарства културе Републике Србије.

by

Такмичење у беседништву 2023

Прва нишка гимназија Стеван Сремац у сарадњи са Градском општином Медијана ОРГАНИЗУЈЕ ТАКМИЧЕЊЕ У БЕСЕДНИШТВУ И да није било опраштања и заборава, неправда би прекрила свет и створила од њега прави пакао Иво Андрић Обележавање 145. годишњице постојања Прве нишке гимназије Стеван Сремац, уз подсећање да је великан и нобеловац Иво Андрић посетио нашу школу далеке 1968. године, прилика је за ученике и студенте да, негујући лепу реч, испоље своју индивидуалност, знање и креативност у заступању идеала правде у најширем смислу те речи. Праведнији свет увек је, уједно, и бољи свет.

Претражите вести

Гимназија Стеван Сремац

Адреса: Вожда Карађорђа 27, 18105 Ниш

Телефон: +381 18 527 622

Емаил: prvaniskagimnazija@sremac.edu.rs

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %