sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Дан школе 2021.

Приредба поводом Дана школе

by

Oрганизацији рада школе од 6.12.2021. године

Поштавани родитељи и ученици, У прилогу се налази Одлука Тима за школе у вези са реализацијом наставе наредне недеље. Према Одлуци настава ће се реализовати по првом моделу, непосредна настава за све ученике и наредне недеље, од понедељка, 6.12.2021. Смена је преподневна. Срдачно, Управа школе

by

Дан школе 2021.

Такмичење у беседништву

by

Oрганизацији рада школе од 29.11.2021. године

Поштовани родитељи и ученици, Од понедељка, 29.11.2021.године школа наставља реализацију наставе по ПРВОМ моделу, непосредна настава за све ученике. Сви ученици долазе у школу. Смена је поподневна.

by

Пројекат Мој град

Поводом прославе 143. годишњице Прве нишке гимназије "Стеван Сремац" , чланови Стручних актива историје, географије и хемије су заједно са ученицима припремили изложбену поставку на тему "Мој град". У оквиру поставке ученици и наставници школе могли су да чују нешто више о историјским и географским локалитетима града Ниша, општини Гаџин Хан, квалитету воде у граду и изворима којима се Ниш снабдева водом. Поставку су посетили ученици првог, другог и трећег разреда са својим предметним наставницима.

by

Oрганизацији рада школе од 22.11.2021. године

Поштовани родитељи и ученици, У складу са Одлуком Тима за школе Прва нишка гимназија "Стеван Сремац" ће од понедељка, 22.11.2021.године прећи на ПРВИ модел настава- непосредна настава за све ученике. Смена је преподневна. У уторак, 23.11.2021. године променићемо смену и радити поподне због обележавања Дана школе. У среду, 24.11.2021. враћамо се на преподневну смену.

by

ДАН ШКОЛЕ

Поводом дана школе, ученици су креирали паное на енглеском језику на тему Мој град који су изложени у холу Прве нишке гимназије “Стеван Сремац“. Ученици одељења I1, I3 i I6 направили су паное о историјату града, знаменитостима Ниша и храни по којој је сам град познат. Ученици одељења I5,II1и III1 су написали кратке саставе или песме о томе како виде свој град (Nis in my Eyes) и зашто је Ниш за њих значајан. Њихови радови се такође налазе у холу наше школе на паноима које су исти ђаци сами креирали. Ученици одељења III3 су направили презентацију у powerpoint-у о свом граду. Неке од учениченичких радова можете погледати у онлајн презентацији коју је направио ученик филолошког одељења IV1.

Претражите вести

Гимназија Стеван Сремац

Адреса: Вожда Карађорђа 27, 18105 Ниш

Телефон: +381 18 527 622

Емаил: pngss@sremac.edu.rs

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %