sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Упис - Важно обавештење!

Поштовани родитељи и драги ученици, Обавештавамо вас да је завршена расподела ученика по школама и смеровима гимназија/образовним профилима, и користимо прилику да вас подсетимо на следеће: - у складу са прописима из области образовања, ученици који су рапоређени упис могу да обаве закључно са 31.08.2023. године; - ученици, њихови родитељи, односно други законски заступници пријаву за упис могу да поднесу електронским путем преко Портала Моја средња школа или непосредно у нашој школи у коју је распоређен, на основу расподеле или одлуке окружне комисије; - уколико ученик поднесе пријаву електронским путем, а упис на образовни профил на који је распоређен захтева да буду испуњени здравствени услови који су прописани Конкурсом, ученик може да непосредно у школу донесе здравствено уверење, ако није било могуће да се уверење добије електронским путем из информационог система здравства; - ученици који су осигурани у другим фондовима здравственог осигурања (војно здравствено осигурање, приватно здравствено осигурање...) здравствено уверење доносе непосредно у школу у коју су распоређени. Срећан почетак и добро дошли!

by

Упис у 1. разред - обавештење за ученике и родитеље

Драги будући ученици наше гимназије, Поштовани родитељи, Обавештавамо вас да се ученици свих смерова могу уписати у 1. разред уживо у Првој нишкој гимназији "Стеван Сремац" (учионице број 11 и 13) у понедељак 3. јула и уторак 4. јула, од 8 до 15 часова, или електронским путем од понедељка 3.7.2023. године у 8 часова до петка 7.7.2023. године до 15 часова. Детаљне информације у вези са електронским уписом можете наћи на сајту наше школе: https://sremac.edu.rs/news/131. Информације у вези са изборним програмима за 1. разред (ученици на упису бирају 2 од 4 понуђена програма) налазе се на линку: https://sremac.edu.rs/news/130. Срдачни поздрави и: Добродошли у Прву нишку гимназију "Стеван Сремац"!

by

ЗА УПИС - ВАЖНО!

Поштовани родитељи и ученици За ученике који се уписују на смерове: природно-матеатички, друштвено-језички, друштвено- језички Немачи језик, прилком уписа ученика потребно је да изаберете два од четири понуђена изборна програма. Ове године ученицима првог разреда су понуђени следећи изборни програми: Језик, медији и култура Појединац, група и друштво Примењене науке Уметност и дизајн

by

Упутство за родитеље за упис у средњу школу

Више у прилогу...

by

Распоред одбрана матурских радова 2022-23.

Распоред одбрана матурских радова 2022-23.

by

ПОДНОШЕЊЕ ЕВЕНТУАЛНИХ ПРИГОВОРА НА РЕЗУЛТАТЕ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА - ОБАВЕШТЕЊЕ

УТОРАК, 23.5.2023. од 8.00 до 16.00 сати за пријемни испит из историје и географије подношење приговора код секретара школе решавање приговора - канцеларија директорке ВАЖНА НАПОМЕНА: Уколико желе да упишу специјално одељење за које су полагали пријемни испит, ученици би требало да у листу жеља унесу то одељење као прву жељу.

Претражите вести

Гимназија Стеван Сремац

Адреса: Вожда Карађорђа 27, 18105 Ниш

Телефон: +381 18 527 622

Емаил: prvaniskagimnazija@sremac.edu.rs

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %