sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Саопштење

Поштовани ученици и наставници, Свети Сава, ученик и наставник, син и отац српског народа, у свим својим улогама био је, а и данас је, непорецив узор свима нама. У историји свога народа Сава је постао први старешина самосталне српске цркве, први просветитељ , књижевник, законодавац, градитељ манастира и цркава, покретач уметничког и просветног стваралаштва у њима.

by

Календар такмичења за средње школе

У прилогу је Календар такмичења за средње школе.

by

Почетак другог полугодишта школске 2020/21. године

Драги ученици и родитељи, Друго полугодиште почиње у понедељак 18.01.2021.године у преподневној смени по комбинованом моделу (као на почетку школске године, у септембру). Наредне две недеље група Б долази у школу, док ће група А бити на онлајн настави. Часови трају 30 минута.

by

Награђени литерарни радови

1.место - Елена Јованчић II-1 2.место - Јована Костадиновић III-3 3.место - Нађа Стојаковић I-7

by

Прелазак на онлајн наставу

Поштовани родитељи и ученици, Обавештавамо вас да Прва нишка гимназија „Стеван Сремац“ прелази на онлајн наставу од понедељка 30.11.2020. године.

by

Пројекат „Активни 3”

Сет активности је осмишљен тако да јача капацитете младих људи, првенствено средњошколаца, кроз тренинг о волонтеризму и активизму, подизање свести о положају маргинализованих младих, како да користе креативне методе у промоцији волонтеризма и активизма и како да осмисле и спроведу акцију која ће за циљ имати информисање вршњака о важности волонтеризма и активизма.

Претражите вести

Гимназија Стеван Сремац

Адреса: Вожда Карађорђа 27, 18105 Ниш

Телефон: +381 18 527 622

Емаил: pngss@sremac.edu.rs

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %