sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Пројекат

Више...

by

О ТАКМИЧЕЊИМА ИЗ ОБЛАСТИ СРПСКОГ ЈЕЗИКА И КЊИЖЕВНОСТИ

"Славећи школског патрона, разговарамо са Иваном Мандић, просветним радником у Првој нишкој гимназији „Стеван Сремац”, најуспешнијим ментором на окружним нивоима Такмичења из српског језика и језичке културе и Књижевне олимпијаде током школске 2021/22. године у Нишавском округу."

by

Честитка министра ученицима

Драга децо, Вероватно се јако радујете празничним данима и распусту у којима ћете уживати како са породицом, тако и са својим другарима! Надам се да сте задовољни оценама и да ћете сигурнији ући у друго полугодиште..

by

Родитељски састанак

Поштовани родитељи, Родитељски састанак и подела ђачких књижица одржаће се у Среду 11.01.2023. са почетком у 18:00 часова, у учионицама по распореду за последњу недељу Децембра. Управа школе

by

Писмо министра запосленима

Поштовани директори, наставници, запослени у установама образовања

by

Сатница Такмичења у беседништву, 25.11.2022.

Драге ученице и ученици, Поштоване колегинице и колеге, Тим за организацију Такмичења у беседништву 2022. Прве нишке гимназије "Стеван Сремац" захваљује се свим ученицама и ученицима средњих школа који су послали беседе на наш конкурс и користи ову прилику да похвали њихов труд и мотивацију, као и квалитет послатих радова. С обзиром да је број беседника, одлуком жирија, ограничен на 12 такмичара, у прилогу овог мејла налази се списак учесника позваних на финални део такмичења у петак 25.11.2022. године са почетком у 10 часова у Свечаној сали Прве нишке гимназије "Стеван Сремац". Уз то, дат је и редослед и сатница наступа свих такмичара. Још једном похвале свима и пуно успеха у даљем раду! Добродошли и срдачни поздрави, Тим за организацију Такмичења у беседништву 2022. Прва нишка гимназија "Стеван Сремац"

Претражите вести

Гимназија Стеван Сремац

Адреса: Вожда Карађорђа 27, 18105 Ниш

Телефон: +381 18 527 622

Емаил: prvaniskagimnazija@sremac.edu.rs

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %