sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Почетак другог полугодишта школске 2020/21. године

Драги ученици и родитељи, Друго полугодиште почиње у понедељак 18.01.2021.године у преподневној смени по комбинованом моделу (као на почетку школске године, у септембру). Наредне две недеље група Б долази у школу, док ће група А бити на онлајн настави. Часови трају 30 минута.

by

Школска библиотека - Обавештење

Драга децо, Обавештавамо вас да је библиотека школе отворена радним данима од 9.00 до 13.00.

by

Награђени литерарни радови

1.место - Елена Јованчић II-1 2.место - Јована Костадиновић III-3 3.место - Нађа Стојаковић I-7

by

Прелазак на онлајн наставу

Поштовани родитељи и ученици, Обавештавамо вас да Прва нишка гимназија „Стеван Сремац“ прелази на онлајн наставу од понедељка 30.11.2020. године.

by

Пројекат „Активни 3”

Сет активности је осмишљен тако да јача капацитете младих људи, првенствено средњошколаца, кроз тренинг о волонтеризму и активизму, подизање свести о положају маргинализованих младих, како да користе креативне методе у промоцији волонтеризма и активизма и како да осмисле и спроведу акцију која ће за циљ имати информисање вршњака о важности волонтеризма и активизма.

by

ДАН ШКОЛЕ

Срећан нам свима Дан школе! Хор је и ове године припремио наступ, само на један другачији начин. Кликом на линк можете чути наш хор и уживати у Тангу за Евору.

by

Дигитално насиље и дискриминација

Дигитално насиље или Cyberbullying је насиље преко електронских уређаја. Нема велике разлике између обичног насиља које се дешава свакодневно у школама и другим местима осим што се електронско насиље обавља преко интернета. Може бити психичко, емоционално, сексуално, вербално.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Гимназија Стеван Сремац

Адреса: Вожда Карађорђа 27, 18105 Ниш

Телефон: +381 18 527 622

Емаил: pngss@sremac.edu.rs

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %