sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Oрганизацији рада школе од 18.10.2021. године

Поштовани родитељи и ученици, Прва нишка гимназија "Стеван Сремац" ће и наредне недеље ићи по првом моделу - сви ученици долазе у школу. Смена је поподневна, часови трају 45 минута.

by

Присуство онлајн настави

Драги родитељи и ученици, Присуство на онлајн настави путем Гугл мит платформе је омогућено искључиво преко школског мејл налога који су омогућени свим ученицима школе. Уколико ученик не уђе на онлајн час са школским мејлом сматра се да није присуствовао часу. Такође, није дозвољено делити линк учионице/часа са особама које нисуу на сремац.еду.рс домену.

by

Oрганизацији рада школе од 11.10.2021. године

Поштовани родитељи и ученици, Обавештавамо вас да од понедељка 11.9.2021. године Прва нишка гимназија "Стеван Сремац" прелази на први модел наставе, односно сви ђаци долазе у школу заједно. Смена је поподневна, часови трају 45 минута, а паузе су предвиђене за дезинфекцију просторија школе.

by

На данашњи дан у Нишу почела да ради гимназија

На данашњи дан, 1. октобра 1878. у Нишу је почела да ради гимназија

by

Организација рада школе 04.10.2021.

Поштовани родитељи и ученици, И наредне недеље настава ће се изводити по комбинованом моделу. Смена је поподневна. Група А долази у школу у понедељак, среду и петак, а група Б у уторак и четвртак. У прилогу се налази Допис МПНТР.

by

Прелазак школе на други (комбиновани) облик наставе од понедељка 20.09.2021. године

Поштовани родитељи и ученици, Обавештавамо вас да од понедељка 20.9.2021. године Прва нишка гимназија "Стеван Сремац" прелази на комбинавани модел наставе. Смена је поподневна, часови трају и даље 45 минута, а паузе су предвиђене за дезинфекцију просторија школе. Овај модел наставе предвиђа да се одељење дели на две групе. Група А (прва половина одељења) долази физички у школу у понедељак, среду и петак. Група Б (друга половина одељења) долази физички у школу у уторак и четвртак. Групе које нису физички у школи наставу прате онлајн у реалном времену.

Претражите вести

Гимназија Стеван Сремац

Адреса: Вожда Карађорђа 27, 18105 Ниш

Телефон: +381 18 527 622

Емаил: prvaniskagimnazija@sremac.edu.rs

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %