sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

РАСПОРЕД ПРИПРЕМНЕ НАСТАВЕ -српски језик и књижевност-

Драги наши будући ученици филолошког смера (живи језици, енглески језик) • Припремна настава из српског језика и књижевности почиње 15.03. и траје до 19.03.2021. године...

by

Припремна настава

Драги наши будући ученици, Прва нишка гимназија „Стеван Сремац“ организује припремну наставу на даљину за све заинтересоване за полагање пријемног испита за упис у специјализована одељења.

by

Прелазак на онлајн наставу

Поштовани родитељи и ученици, Обавештавамо вас да Прва нишка гимназија „Стеван Сремац“ прелази на онлајн наставу од понедељка 8.3. до петка 12.3.2021. године. Настава ће се одвијати само у преподневној смени у терминима распореда часова преко G Suite платформе. Часови трају 30 минута.

by

Наши ученици на конкурсу Европски дневник

Ученице наше школе, Анастасија Милојић, Катарина Стаменковић и Сара Василев, учествују на конкурсу Европског дневника са радом на тему 2020. ГОДИНА КРОЗ ПРОТЕСТЕ. Можете погледати њихов рад и гласати за њега путем линка https://www.evropskidnevnik.rs/video-kategorija/page/3/

by

Међународни дан борбе против вршњачког насиља

Обележава се сваке године, последње среде у фебруару, под називом "Дан розе мајица"

by

Саопштење

Поштовани ученици и наставници, Свети Сава, ученик и наставник, син и отац српског народа, у свим својим улогама био је, а и данас је, непорецив узор свима нама. У историји свога народа Сава је постао први старешина самосталне српске цркве, први просветитељ , књижевник, законодавац, градитељ манастира и цркава, покретач уметничког и просветног стваралаштва у њима.

Претражите вести

Гимназија Стеван Сремац

Адреса: Вожда Карађорђа 27, 18105 Ниш

Телефон: +381 18 527 622

Емаил: prvaniskagimnazija@sremac.edu.rs

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %